پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۴:۰۶

رئیس سازمان حوزه ها و مدارس علمیه خارج از کشور در گفتگو با مهر:

اهتمام بانوان به قرآن عاملی برای ساخت جامعه ای ارزشی است

اهتمام بانوان به قرآن عاملی برای ساخت جامعه ای ارزشی است

پایبندی نسلهای آینده به ارزشهای دینی و اخلاقی، دستاورد توجه و اهتمام بانوان امروز، به عنوان مادران نسلهای فردا به قرآن کریم و آموزه های ارزشمند آن است که ساخت جامعه ای ارزشی و برخوردار از خصلتهای اصیل انسانی را موجب می شود .

حجت الاسلام محمد رضا نوراللهیان رئیس سازمان حوزه ها و مدارس علمیه خارج از کشور دفتر رهبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای چهارمین همایش "بانوان قرآن پژوه" بیش از 4 هزار اثر قرآنی رسیده که این نشان از اهتمام و عنایت ویژه بانوان مسلمان امروز به قرآن کریم، این کتاب آسمانی و انسان ساز است .

وی با تأکید بر اینکه این امر خود نشانی از سند قرآنی کشور است، گفت: طی دو دهه اخیر به واسطه هدایت رهبر انقلاب، بانوان در عرصه های قرآنی به شایستگی فعال شده اند و شک نیست با توجه به بستری که فراهم شده و علاقه ای که بانوان دارند، این گرایش و توجه رشد روزافزون و باارزشی خواهد داشت .

حجت الاسلام نوراللهیان در ادامه به نقش و تأثیر رابطه بانوان، با کتاب آسمانی در ساخت جامعه ای خلاق، پویا، مبتکر، دینی و اسلامی، گفت: به شکل عینی شاهد هستیم طی سالهای اخیر جوانان ایران اسلامی که از تربیت دینی صحیحی نیز برخوردار هستند قله های علمی، فنی، پزشکی و صنعتی را به شایستگی  در نوردیده و افتخارات ارزشمندی را پدید آورده اند .

رئیس سازمان حوزه ها و مدارس علمیه خارج از کشور سرخوردگی، افزایش طلاق، قتل و خودکشی را از جمله عوامل دوری جوامع از معنویات عنوان کرد و یادآور شد: در کشور اسلامی ایران که معارف دینی و اسلامی مورد توجه شایسته ای قرار دارند، اینگونه معضلات اجتماعی کمتر است .

حجت الاسلام نوراللهیان تصریح کرد: توجه و اهتمام بانوان امروز، که مادران نسلهای فردا هستند، تربیت انسانهایی با اخلاق، با معرفت دینی بالا را در پی دارد، که نتیجه آن نیز ساخت جامعه ای ارزشی و برخوردار از خصلتهای اصیل انسانی است .

کد خبر 413497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha